Skypes Android app stödjer nu videosamtal över wifi och 3G


Med den senaste uppdateringen av Skypes Android app kan man nu göra videosamtal med sin Android mobil över både wifi och 3G anslutning. Mobilen måste dock använda Android 2.3 eller högre och ha en kamera på framsidan. Mobiler som funkar med denna nya version av Skype med videosamtal är HTC Desire, Sony Ericsson Xperia neo, Sony Ericsson Xperia pro och Google Nexus S. (Xda har dock patchat Skypes app så den funkar även för SGS, SGS2 ( dvs. Samsung Galaxy S och S2) och många andra Android lurar dock krävs fortfarande Android 2.3.
Skype säger dock att detta bara är första fasen och att fler mobiler kommer att stödjas vid en senare uppdatering.
När du installerat appen kan du ha videosamtal med Skype till alla olika Skype klienter som iPhone, Mac, Windows PC och till och med vissa TV apparater som har Skype inbyggt. Vissa rapporter säger dock att det bara fungerar från mobil till mobil.
En annan nyhet med den nya versionen av Android appen är att man kan skicka SMS med Skype appen (vilket dock kostar pengar).
Den nya versionen av Skype appen för Android har fått en ny huvudmeny där det är lättare att navigera runt bland kontakterna och komma åt Skype profilen för att göra inställningar.

Länkar:
Swedroid
Engadget

Android market

 

 

 

 

Spara sommarstålar med Skype – så funkar det

Skype på väg till Ipad

Ballmer vill avlyssna Skype

Det ?r inte m?jligt att kommentera.