M?natliga arkiv: maj 2012

Rumble för Android är här!

Nu har så Rumble även kommit till Android efter att tidigare endast ha funnits versioner för  iOS. Det är ingen större skillnad på Rumble för Android jämfört med iOS, förutom att den saknar facebook koppling och alla ord syns inte efter rundan och där det finns en gratis Rumble med reklam för iOS. Dessa funktioner som redan finns i iOS versionen kommer senare till Android versionen av Rumble. Det sägs att det kommer  även en reklamfinaniserad gratis Rumble för Android i framtiden.

Det svenska Wordfeud alternativet Rumble till Android ska fungera om du har Android version 2.2 eller högre förutom att Ruble kostar 19 kr i Google Play store . I gratisversionen av Rumble för iOS finns det reklam som stör och man kan inte se statistik för sina matcher som man klickar på staplarna uppe till vänster. Det enda negativa med Rumble för Android jämfört med Rumble för iPad är att det är lite svårt att pricka rätt när man drar diagonalt på Android versionen av Rumble.

Du kan ha samma Rumble konto på Android och iOS och du kan spela mot de som har iOS om du har Rumble för Android.

Se även:

Rumble för Android i Google Play store

http://dannespel.info/blogg/rumble-det-nya-wordfeud-till-ios

 

Så får du nyhets appen Flipboard till Android

Appen Flipboard som tidigare endast fanns för iOS (iPhone och iPad) går nu att ladda ner till Android trots att den inte släppts på Google Play ännu, men kommer inom några månader enligt Flipboards hemsida. Det som gör det möjligt är att Flipboard finns förinstallerat på Samsung Galaxy SIII och då har man extraherat programmet med AirDroid och lagt upp programmet på Xda. Tänk på att du måste ändra inställningar i din mobil och tillåta installation från okända källor under Inställningar/Program/Okända källor (Tillåt installation av icke Marketprogram). Flipboard är en trevlig nyhetsläsare där du kan välja nyhetskällor och lägga in dina flöden för Twitter och Facebook och blanda allt eller bara läsa en åt gången. På en sådan liten skärm som en mobil gör sig appen inte så bra som på iPad där appen presenterar flödena riktigt snyggt i tidningsformat.

Här kan du ladda ner Flipboard för Android: Xda forum

Läs även: Swedroid

Slashgear

http://flipboard.com/

http://flipboard.com/android/

Tips för att använda Flipboard på liten skärm (iPhone): http://inside.flipboard.com/2011/12/08/nine-ways-that-you-too-can-be-a-flipboard-iphone-power-user/

iPhone user guide: http://tips.flipboard.com/2011/12/08/iphone-user-guide/